Tacize uğradığını iddia eden kadın canlı yayında

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun tarafından tacize uğradığını iddia eden Deniz Canpolat yaşadıklarını anlattı.

Tacize uğradığını iddia eden kadın canlı yayında
Tacize uğradığını iddia eden kadın canlı yayında
CHP'li Dikili Belediyesi'nde Zabıta Müdürlüğü'nde çalışan Deniz Canpolat, Belediye Başkanı Mustafa Tosun tarafından tacize uğradığını öne sürmüştü. Canpolat, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısıyla katıldı.


'GEL SANA SARILAYIM'


Yaşadığını iddia ettği taciz olayını anlatan kadın, '17 Temmuz günü akşam saatleri üzerinde Başkan belediye binasına geldi. Ben de makam odasını açmak için hızla kapıya yöneldim. Daha sonra kapıyı açarken bana ‘içeriye geç' dedi. Ben de içeri geçtim. Tuvalete girip çıktıktan sonra ‘gel sana sarılayım' dedi. Sarıldıktan sonra oturmamı söyledi. Ben de oturdum.' dedi.

'BENDEN SANA ZARAR GELMEZ'

Tosun'un ‘Çandarlı'dan sorumlu amir sen olacaksın' şeklinde vaatlerde bulunduğunu ve elini tutmaya çalıştığını iddia eden Canpolat, 'Ne olduğunu anlayamadım. Şok oldum. ‘Benden korkma. Benden sana zarar gelmez.' demeye başladı. Korku içinde ne yapacağımı şaşırdım.' ifadesini kullandı.

'KUCAĞINA OTURTMAYA ÇALIŞTI'

Tosun'un tekrar elini tuttuğunu ve ‘Çok seksisin, gözlerin zeytin gibi” dediğini iddia eden kadın 'Ben uzaklaşmaya çalıştıkça beni ayağa kaldırarak beni kucağına oturtmaya çalıştı. Ben ‘ne yapıyorsunuz' dedikçe ‘benden sana zarar gelmez' demeye başladı.' şeklinde konuştu.

Tacize uğradığını iddia eden kadın canlı yayındaBelediye Başkanı taciz etti iddiası