Şehit Polis Memuru İçin Mevlit Okutuldu

İstanbul'da geçen yıl oynanan BeşiktaşBursaspor karşılaşmasının ardından Vodafone Park yakınında düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Bozgeyik için mevlit programı düzenlendi.

İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park çevresinde düzenlenen terör saldırısında şehit olan polis memuru Ufuk Bozgeyik için Gaziantep'in Nizip ilçesinde mevlit okutuldu.

Nizip Emniyet Müdürlüğü tarafından 26 Nolu taziye evinde düzenlenen programa, şehit polis memurunun babası Abdulkadir Bozgeyik, Kaymakam Kemal Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Resul Çot, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, daire amirleri ve çok sayıda polis memuru ile vatandaşlar katıldı.

Yemek ikramının da yapıldığı programda ilahiler söylendi, Kur'an-ı Kerim okundu, bütün şehitler için dua edildi.

Dua edildiği sırada Nizip Emniyet Müdürlüğünde polis memuru olarak görev yapan şehidin babası Abdulkadir Bozgeyik'in gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Polis memuru Ufuk Bozgeyik, geçen yıl İstanbul'da oynanan Beşiktaş-Bursaspor karşılaşmasının ardından Vodafone Park yakınlarında düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanmış ve kaldırdığı hastanede 10 gün süren müdahaleye rağmen 20 Aralık 2016'da kurtarılamayarak şehit olmuştu.

Şehit Bozgeyik, memleketi Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde toprağa verilmişti.
Kaynak: AA