Samsun'dan Kısa Kısa

Atakum Belediyesi personeline etkili iletişim ve hitabet eğitimi verildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, personele yönelik "etkili iletişim ve hitabet" konulu seminer düzenlendiği belirtildi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, halkla ilişkilere ve personelin kendini geliştirmesine önem verdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Belediyeler, halka hizmet ulaştırmak, sorunlarını çözmek, eksiklerini gidermekle yükümlü olan yerlerdir. Bu anlamda işimizin temeli halkla ilişkilerdir. Atakum Belediyesi olarak bu anlamda örnek personel yapımız var. Belediyemizin her kademesinde görev yapan çalışanlarımızın, etkili iletişim ve hitabet konusunda vatandaşımızdan takdir aldığını görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Atakum ilçesinde hayata geçirdiğimiz projeler, gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemizin geleceğine yön veriyoruz."

- Çiftçi kayıtları 31 Aralık'a kadar uzatıldı

Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvurularının 31 Aralık tarihine kadar uzatıldığı bildirildi.

Samsun Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 2017 yılı üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvuruların Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelikle 31 Aralık 2017 tarihine kadar uzatıldığı kaydedilerek, "Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvurmayan çiftçilerin bu tarihe kadar bulundukları İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüklerine başvurmaları gerekmektedir. Olası mağduriyetleri engellemek maksadıyla tüm çiftçilerimiz ve kamuoyuna duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA