MASKİ'den Akhisar'da Fatura Ödeme Kolaylığı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Kethüda Mahallesi Muhtarlık binasına "SUMATİK" montajlama işlemini tamamlayarak, vatandaşın fatura işlemlerini kolaylaştırdı.

MASKİ'den Akhisar'da Fatura Ödeme Kolaylığı
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşa işlem kolaylığı sağlamak adına SUMATİK cihazlarını il geneline yaymak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. MASKİ tarafından uygulamaya konulduğu tarihten bu yana getirdiği kolaylıklar dolayısıyla, Manisalılar tarafından tercih edilen ön ödemeli elektronik su sayaçlarının su dolum noktalarının sayısı arttırılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Akhisar ilçesine bağlı Kethüda Mahallesi muhtarlık binasına SUMATİK cihazının montajı yapılarak hizmete alındı. Böylece Akhisar’da ikinci SUMATİK muhtarlık binasında hizmete girmiş oldu. Vatandaşlar, SUMATİK’lerle nakit ve kredi kartı kullanarak fatura ödemelerini kolay bir şekilde gerçekleştirecekler. 7 gün 24 saat hizmet veren SUMATİK’lerde ayrıca kartlı sayaçlar için su yükleme işlemleri de kolay bir şekilde yapılabiliyor.

“SUMATİK mahallemize büyük kolaylık getirdi”

Kartlı su sayacı kullanan abonelere rahatlık sağlayan SUMATİK uygulamasının mahallesinde hizmete girmesinden memnun olduğunu söyleyen Kütheda Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Sevimler, “Muhtarlık binamıza montajı yapılan SUMATİK cihazı sayesinde işlemlerimizi artık kolaylıkla yapabileceğiz. Akhisar ilçesinde mahalle olarak ilk bizim mahallemizde bu uygulama başlatıldı. O nedenle çevre mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızda bizim muhtarlık binamızda bulunan SUMATİK cihazında işlemlerini yapabilecekler. Bu sistem bizler için çok büyük kolaylık getirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz” dedi.

Kaynak: İHA