İskenderun'da Zabıtadan Yeni Yıl Öncesi Sıkı Denetim

İskenderun Belediyesine bağlı zabıta ekipleri, yeni yıl öncesi denetimlerini artırdı.

İskenderun'da Zabıtadan Yeni Yıl Öncesi Sıkı Denetim
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki gıda üretim ve satış yerleri ile özellikle gıda maddesi satışı yapan işletmeleri denetledi. Ekipler, denetimlerde satışa sunulan gıdaların sağlıklı olup olmadığını, hijyen şartlarına uygunluğunu, üretim ve son kullanma tarihlerini ve faaliyet belgelerini kontrol ediyor.

Vatandaşların yeni yıla rahat ve huzurlu bir ortamda girebilmeleri ve herhangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi amacıyla Zabıta Denetim Ekipleri oluşturulduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halk sağlığını korumak ve gözetmek için zabıta ekiplerinin denetimlerini kesintisiz devam ettirdiklerini söyledi.



Başkan Seyfi Dingil sözlerine şöyle devam etti:

“Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber gıda üretim yerlerinin tümünün denetimi hedeflenmektedir. Vatandaşlarımızın daha iyi, kaliteli hizmet alabilmeleri, sağlıklı ve temiz ekmek yiyebilmeleri için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Yılbaşının yaklaşması nedeniyle denetimlerimizi biraz daha sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir.”
Kaynak: İHA