Emet Belediyesi'nin Parke Taşı Döşeme Çalışmaları

Kütahya’nın Emet ilçesi Esentepe Mahallesi’nde parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarının devam edildiği bildirildi.

Emet Belediyesi'nin Parke Taşı Döşeme Çalışmaları
Belediye tarafından bu yıl Esentepe Mahallesinde 4 bin 701 metrekare parke taşı ve 665 metre bordür döşeme çalışması yapıldı.

İlçede en ücra köşelere kadar vatandaşa kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarına her yıl belirlenen program dahilinde devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Mustafa Koca; “Esentepe Mahallesi, TOKİ konutları, yeni yapılaşmalar, eski ve yeni sanayi kooperatifleri nedeniyle her geçen gün büyüyen mahallelerimizden birisi. Daha önce Kuşluk Kayası, Hastane Altı gibi kenar sokaklarımızda da çalışmalar yaparak en ücra köşedeki vatandaşlarımıza belediye hizmetlerimizi götürmüştük. Bu yılda ağırlık olarak Esentepe Mahallemizde çalışmalar yapıldı. Yıl içinde yaklaşık 20 bin metre kare parke taşı döşeme, 5 bin metre de bordür döşendi. Esentepe mahallemizde ise 4 bin 700 metrekare parke taşı, 665 metre bordür taşı döşemesi gerçekleştirildi.

Bu mahallemizde az bir çalışma alanı kaldı. Buraları da tamamlayarak mahallemizde girilmemiş sokak bırakmayacağız. 4 Etap TOKİ konutlarımızın da bu mevkide yapılması, yapılan parke ve bordür çalışmalarımıza sosyal tesislerde ekleyerek Esentepeyi Güzeltepe yapma çalışmalarımıza devam edeceğiz “dedi.

(EFE)

Başkan Koca, ayrıca Akpınar Mahallesinde de kaldırım ve parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirterek;” Cevizdere toplu konutlarımızın bulunduğu mevkide de yaklaşık 10 bin metrekare alanda parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarımız başladı.

Kış gelmeden ana caddelerde çalışmaları tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

(EFE)
Kaynak: İHA