Çiğ Köfte Tutkunu Oğlu İçin Çiğ Köfteci Açtı

Edirne’de oğlunun her gece çiğ köfte istemesine dayanamayan anne, çareyi çiğ köfte dükkanı açmakta buldu.

Çiğ Köfte Tutkunu Oğlu İçin Çiğ Köfteci Açtı
Eski İstanbul Caddesi’nde çiğ köfte işletme sahibi Gülnaz Binicier, oğlunun çiğ köfte tutkunu olduğu için çiğ köfte işine girdiğini belirterek, "Oğlumun çiğ köfteye olan bağımlılığı sayesinde çiğ köfte işine girdim. Ben sadece kafe, börek işi yapmayı düşünüyordum. Oğlumun çiğ köfte sevgisi, gece vakti çiğ köfte krizleri tutuyordu. Onu düşünerek ve çiğ köfte dürüm hazırlamayı çok sevdiği için bana çalışma arkadaşı olduğu için çiğ köfte işine de girdim. Bu sayede doya doya çiğ köfte yemiş de oluyor oğlum" dedi.

Binicier, işletmesinde sadece çiğ köfte hizmeti vermediklerini kaydederek, "Sabah servisimiz börek ve kahvaltı ile başlıyor. Öğlene doğru çiğ köfteyle devam ediyor. Fast food gruplarımız da var. Kumru, Ayvalık tostu ve atom tost mevcut. Geniş ürün yelpazesine sahibiz" ifadelerine yer verdi.

Kadınların Türkiye’de iş hayatında yeterince olmadığını belirten Binicier, "Bence Türkiye’de kadınlar istenilen oranda iş hayatında değil. Zayıfız bu konuda. Erkek egemenliği altında olduğumuz için yolumuz kapalı. Emekçi, esnaf kadınları olarak iş hayatında olmamız zor. 15 yıllık işletmeciyim ben" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA