Bursiyerlerden Başkan Çimen'e Ziyaret

Gümüşhane Belediyesi'nden başarıları dolayısıyla burs alma hakkı kazanan 20 öğrenci, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'i ziyaret etti.

Öğrencileri makamında kabul eden Çimen, belediye ile Türk Telekom Fen Lisesi Okul Aile Birliği arasında yapılan "Sosyal, Kültürel, Sportif ve Burs İşbirliği Protokolü" sonrası 20 öğrencinin belediyeden burs alma hakkı kazandığını söyledi.

Çimen, öğrencilerin burslarını ödemeye başladıklarını belirterek, "Daha önce yaptığımız planlama ile teşvik olması için öğrencilerimize burs vermeyi kararlaştırdık. Başarılı öğrencilere burs vererek onlara destek olmak istedik. Bursları ödemeye başladık. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. Gümüşhane Fen Lisesinin bu yıl Türkiye'de derece yapmasını bekliyoruz. Eğitim desteklerimize devam edeceğiz." diye konuştu.

Ziyarette öğrencilere, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Olgun ve İbrahim Taş, Türk Telekom Fen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Akif Odabaş eşlik etti.

Kaynak: AA