Başkan Çimen, Burs Alan 20 Öğrenciyi Kabul Etti

Gümüşhane Belediyesi ve Türk Telekom Fen Lisesi Okul Aile Birliği arasında yapılan ‘Sosyal, Kültürel, Sportif ve Burs İşbirliği Protokolü’ sonrası burs almayı hak kazanan 20 öğrenci, Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Başkan Çimen, Burs Alan 20 Öğrenciyi Kabul Etti
Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Mesut Olgun ve İbrahim Taş, Türk Telekom Fen Lisesi Okul Müdürü Mehmet Akif Odabaş ve Müdür yardımcısı Ergin Aslan ile 20 öğrenciyi makamında kabul eden Başkan Çimen, Türk Telekom Fen Lisesini 480 puan üzerinden kazanan ilk 20 öğrenciye burs verdiklerini hatırlattı.

Başkan Çimen, öğrencilerin burslarını ödemeye başladıklarını belirterek, "Daha önce yapmış olduğumuz planlama ile teşvik olması için öğrencilerimize burs vermeyi kararlaştırdık. Bu konuyu Belediye Meclis gündemimize aldık ve oy birliği ile öğrencilerimize burs vermeyi kararlaştırdık. Başarılı öğrencilere burs vererek onlara destek olmak istedik. Bursları ödemeye başladık. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milletimize en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. Ayrıca Gümüşhane Fen Lisemizin bu yıl Türkiye’de derece yapmasını bekliyoruz. Eğitime yapmış olduğumuz desteklerimize devam edeceğiz" dedi.

Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Olgun ve Taş da, Belediye Başkanı Ercan Çimen’e desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Kaynak: İHA