Artuklu Belediyesi Öğrencileri Gezdirdi

Artuklu Belediyesi 75. Yıl Sağlık Meslek Lisesi Kız Yurdu öğrencilerinin isteği üzerine kendileri için Artuklu gezisi düzenledi.

Artuklu Belediyesi Öğrencileri Gezdirdi
Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk’ün eşi Şeyma Öztürk, tarafından yürütülen "Gönül elçileri Projesi" kapsamında öğrencilerin Artuklu’nun tarihi yerlerini gezme isteği üzerine, Artuklu Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Şeyma Öztürk’ün talebiyle öğrenciler için kahvaltı programı ve Mardin Gezisi düzenlendi.

Gezide öğrencilere eşlik eden Şeyma Öztürk öncelikle öğrencilerle onlar için düzenlediği kahvaltı programında buluştu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Şeyma Öztürk öğrencilerle sohbet etti.

Öğrenciler ilk olarak Mardin Müzesinde tarihi eserleri tanıyan öğrenciler Müze içerisindeki etkinliklere katıldı.

Mardin Müzesi’nin ardından Kasımiye Medresesi ve Deyrulzafaran Manastırı gezildi. Öğrencilere Deyrulzafaran Manastırı’nda Artuklu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk ve eşi Şeyma Öztürk birlikte eşlik ederek yakından ilgilendi.

Unutamayacakları Birgen geçiren öğrenciler Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk’e ve eşi Şeyma Öztürk’e organizasyon için ve kendilerine eşlik ettikleri için teşekkür etti.

Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, “Öğrencilerimiz Şeyma Hanım’a Artuklu’yu gezmek istediklerini iletti. Bizlerde bu isteğe kayıtsız kalmayarak Belediyemizin Kadın Aile Hizmetleri Müdürlüğü’yle bu güzel günü organize ettik. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular. Böyle organizasyonlar vesilesiyle vatandaşlarımızla bir araya gelerek daha sıkı bağlar kurmaya gayret ediyoruz. Bu sebeple ben ve eşim de kendilerine eşlik etmek istedik” dedi.

Kaynak: İHA