Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Çorlu Muhtarlar Derneği kongresinin ardından göreve gelen Başkan Salim Sarıer ve yönetim kurulu üyeleri, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti.

Çorlu Muhtarlar Derneği'nde yapılan görev değişiminin ardından dernek başkalığına seçilen Şeyhsinan Mahalle Muhtarı Salim Sarıer, yaptıkları çalışmalarla ilgili Baysan'a bilgi verdi.

Başkan Baysan, Çorlu Muhtarlar Derneği'nin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, demokrasinin ilk adımı olan muhtarlık makamının önemine dikkat çekti.

Vatandaşların sorunlarının çözümü için hep birlikte el ele gönül gönüle 7 gün 24 saat birlikte görev yaptıkları muhtarlar ve yeni dernek yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

- Ergene'de sosyal alanlar

Ergene Belediyesi, sosyal alanlar yapmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, AA muhabirine konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçede birçok ihtiyacın yanı sıra halkın zaman geçireceği sosyal alanlara da ihtiyaç olduğunu söyledi.

Bu eksikliğin bilincinde olduklarını için çalışmalarına bu yönde devam ettiklerini belirten Yüksel, ailelerin ve özellikle de çocukların sosyal alanlara ihtiyacının giderilmeye çalışıldığını kaydetti.

Yüksel, Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerinde Masal Parkı, Sevgi Parkı gibi sosyal zaman geçirecek güzel alanlar yaptıklarını aktararak, ''İlçemizde ciddi sorunlar var. Ama bunların başında sosyal alan azlığı bulunuyor. Göreve geldiğimiz ilk günlerden itibaren bu sıkıntının farkında olarak en büyük mahallelerimiz olan Sağlık ve Yeşiltepe mahallerimize iki güzel sosyal alan ve park kazandırdık. Diğer mahallelerimize de bu tür alanlar kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor'." dedi.

Kaynak: AA