Öğrencilerden 'Elde Cep Telefonu Yerine Kitap Olsun' Etkinliği

Yenimahalle Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İHL öğrencileri, Kızılay'da toplu kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi Okul Müdürü Keskin: 'Öğrencilerimiz okulda her gün bir saat kitap okuyor. 'Cep telefonu yerine elde kitap olsun' diyoruz'

Yenimahalle Şehit Ömer Halisdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda toplu kitap okuma etkinliğinde buluştu.

Kızılay'da toplanan öğrenciler, öğretmenleri ve okul idarecilerinin katılımıyla farkındalık oluşturmak amacıyla Güvenpark'ta topluca kitap okudu.

Vatandaşın ilgisiyle karşılaşan öğrenci ve eğitimciler, kitap okuma etkinliklerinin sene boyunca farklı mekanlarda devam edeceğini dile getirdi.

- "Elde telefon yerine kitap olsun"

Okul Müdürü Yaşar Keskin, yaptığı açıklamada, "Başlattığımız okuma etkinliğini bugün de dışarıda gerçekleştirerek okuma kültürünü ve farkındalığı oluşturmak istedik. Okulda okuma kulübü ve yazarlık kulübü oluşturduk. Okulda her gün bir saat tüm öğrencilerimiz kitap okuyor. 'Cep telefonu yerine elde kitap olsun' diyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA