Bursa'daki Trafik Kazası

Nilüfer ilçesinde 4 kişinin öldüğü, 11 kişinin yaralandığı trafik kazasında hayatını kaybeden OYAK Renault işçilerinden Hakan Şibay'ın cenazesi toprağa verildi.

Evli ve 2 çocuk babası Hakan Şibay'ın (43) cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak, merkez Osmangazi ilçesindeki Hacı İlyas Camisi'nin bahçesine getirildi. Törene Şibay'ın yakınları ile çok sayıda OYAK Renault işçisi katıldı.

Musalla taşı üzerindeki tabutun başında uzun süre gözyaşı döken Şibay'ın eşi Mehtap, babası Yılmaz, annesi Ayşe Necla Şibay ve yakınları taziyeleri kabul etti.

Cenaze, burada kılınan namazın ardından Hamitler Mezarlığında defnedildi.

Bu arada aynı kazada hayatını kaybeden fabrika işçilerinden Mesut Güney ve Güray Kanşıra'nın cenazelerinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

- Kaza

OYAK Renault fabrikasının akşam vardiyasından çıkan işçilerden bazılarını taşıyan 16 S 2106 plakalı midibüs, Mudanya Yolu olarak da bilinen Sanayi Caddesi'nde hafif raylı sistem BursaRay'ın İhsaniye İstasyonu yakınında aynı yöne giden Cemal Gökhan Çalışkan yönetimindeki 16 SJT 66 plakalı otomobile çarpmış, ardından savrularak Erdoğan Aktürk'ün kullandığı 16 UAU 77 plakalı otomobilin üstüne devrilmişti.

Kazada, midibüsteki işçilerden Hakan Şibay (43), Mesut Güney (41) ve Güray Kanşıra ile 16 SJT 66 plakalı araçta bulunan Neslihan Namlucuoğlu (31) hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA