AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi

AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi yapıldı.

Alanya Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kongreye, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer ile AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, İbrahim Aydın ile partililer katıldı.

Türel, burada yaptığı konuşmada, kongrelerin kaybedenin olmadığını, kazananın ise Türkiye olduğunu belirtti.

Antalya'nın Bakan Çavuşoğlu liderliğinde birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye'nin örnek şehirlerinden olduğunu anlatan Türel, 15 senedir Türkiye'nin önemli hedeflere taşındığını vurguladı.

Türk milletinin her zamankinden daha güçlü hale geldiğini ifade eden Türel, "FETÖ gibi terör örgütlerinden arındıkça daha güçlü olacağız. Geçmişte Türkiye'yi darbelerle yönetenler, şimdilerde yeni yöntemlerle ortaya çıkıyor. Senelerdir Atatürk ile milleti bölmeye çalışıyorlar. Ama artık bu oyunlar tutmuyor. Şimdilerde yeni bir oyun var. Milletimiz bu oyunu da bozacaktır. Türkiye yeni bir kuşatma altındadır, hep birlikte bu istiklal mücadelesini yapacağız." dedi.

AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın ise Alanya'ya her gelişimde büyük bir heyecan yaşadığını belirterek, eski ilçe başkanına ve seçilen başkana teşekkür etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Enç de il kongresi gibi bir kongrenin Alanya'da gerçekleştirildiğini vurguladı.

Alanya'nın çok büyük ayrıcalığının olduğunu anlatan Enç, "Alanya kendi içerisinde yetiştirmiş Türkiye'nin ve dünyanın önemli bir ismi Mevlüt Çavuşoğlu’na sahip. Mustafa Berberoğlu başkanımıza teşekkür ediyorum, yeni seçilecek olan genç kardeşimiz Mustafa Toklu'ya da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Ülke olarak bugün pek çok şeyle mücadele ettiklerini aktaran Köse ise "FETÖ'cülerle, silahlı örgütlerle mücadele ediyoruz. Birisi de eline sahte belgeler almış onları sallıyor. Bu ülkenin başında Recep Tayyip Erdoğan oldukça hiç bir engel bizi durduramaz." diye konuştu.

AK Parti Antalya İl Başkanı Sümer de kongrelerin bir yenilenme ve tazelenme dönemi olduğunu ifade ederek, Alanya'da 3 yıldır hizmet veren Mustafa Berberoğlu'na teşekkür etti.

Protokol konuşmalarının ardından yapılan seçimde, Mustafa Toklu AK Parti İlçe Başkanlığına seçildi.

Kaynak: AA