Üzülmez'den Ata Topraklarına Vefa Örneği

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Artvin Borçka Düzköy’de bulunan Tarihi Düzköy Camii’ne sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi aldı.

Üzülmez'den Ata Topraklarına Vefa Örneği
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, tarihe ve ailevi değerlere sahip çıkmaya devam ediyor. Artvin Borçka Düzköy’de, 1850 yılında köylüler tarafından yapılan Tarihi Düzköy Camii’nin Vakıflar Trabzon Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan restorasyon çalışmalarına destek veren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, caminin çevre düzenlemesini yaptırdı. Restorasyon çalışmalarının bitmesi sonrasında Düzköy Camii’nde tören düzenlendi.

Artvin Borçka Kaymakamı Hasan Meşeli, Borçka Belediye Başkanı Aslan Atan ve davetlilerin katıldığı törende Başkan Üzülmez’e teşekkür plaketi verildi.

Hemşehrileri tarafından gösterilen ilgiye teşekkür eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Tarihimize her nerede olursa olsun sahip çıkmalıyız. Atalarımızın bizlere emanetleridir. Bizlerde bu emanetleri geleceğimiz olan çocuklarımıza aktarmalıyız. Allah nasip etti ata yadigarımız olan, dedelerimizin doğup büyüdüğü topraklara bu vesile ile de olsa katkı verebildim. Tarihi camimiz eski görkemli günlerine dönmüştür. Hemşehrilerimiz tarafından bizlere gösterilen desteğe ve ilgiye çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA