Sokak Ve Caddeler Temizleniyor

Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha temiz bir Adıyaman için gece gündüz demeden şehrin dört bir noktasında temizlik çalışması yapıyor.

Sokak Ve Caddeler Temizleniyor
Temizlik ekipleri, çarşı merkezinden ara sokaklara, duvarlara yapıştırılan ilanlardan şehrin muhtelif yerlerine, mesire alanlarından ibadethanelere kadar her yerde çalışmalarını sürdürerek çirkin görüntüye neden olan noktalara ulaşıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri, "Şehir merkezinde sürdürdüğümüz rutin temizlik çalışmaların yanı sıra, buharlı yıkama aracımızla şehir merkezindeki duvar, direk, otobüs durağı ve elektrik trafolarının üzerine yapıştırılan reklamları temizleyen ekiplerimiz, il merkezimizdeki kötü görüntüyü ortadan kaldırıyor. Bunun dışında özellikle yaz mevsimlerinde vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde kullanılan mesire alanları ile yine halkımızın sıklıkla kullandığı ibadethanelerde de temizlik çalışması yapan ekiplerimiz, halkımızın daha temiz bir ilde yaşaması için gece gündüz demeden çalışıyor" dedi.

Kaynak: İHA