Manisalılara 'Sıfır İşgal' Hakkında Broşür Dağıtıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçen ve ana arter olan 5 caddede, 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle başlayacak olan ‘Sıfır İşgal Uygulaması’ öncesi, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı vatandaşı bilgilendirmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda broşür dağıttı.

Manisalılara 'Sıfır İşgal' Hakkında Broşür Dağıtıldı
Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğuna geçen İzmir Caddesi (Karaköy-Dış Mahalle), Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Seyfettin Bey Caddesi, 8 Eylül Caddesi (Doğu Caddesi) ve Cumhuriyet Caddesi’nde 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle ‘Sıfır İşgal Uygulaması’ başlıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı da uygulama öncesi esnaf ve vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Mustafa Duman ve zabıta personeli tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan stantta vatandaşlara broşür dağıtılarak uygulama hakkında detaylı bilgi verildi.

Uygulamanın vatandaşların talepleri doğrultusunda hayata geçtiğini dile getiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, “Amacımız yaya geçişini engelleyen ve görüntü kirliliği yaratan işgalleri ortadan kaldırmak. Bu anlamda 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle başlayacak olan uygulama öncesi vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı bilgilendiriyoruz ”dedi.

Kaynak: İHA