Kastamonu'da 'Köy Okulları Kışlık Yardım Projesi' Başlatıldı

Kastamonu Gençlik Hareketi Derneği tarafından Kastamonu’da köy okullarında eğitim gören minik öğrencilere giysi, bot ve çeşitli yardımlar yapılmaya başlandı.

Kastamonu'da 'Köy Okulları Kışlık Yardım Projesi' Başlatıldı
Kastamonu Gençlik Hareketi’nin Aziz Çakır başkanlığında oluşan yönetim kurulu, Kastamonu’da il genelinde 20 köy okulunda öğrenim gören ihtiyaç sahibi 390 öğrenciye yardımlar yapıldı. Mont, bot, atkı-bere-eldiven, eğitim seti ve bijuteri malzemeleri gibi önceden belirlenen ihtiyaçlar temin edilerek, kış mevsiminde minik öğrencilere teslim edildi.

Kastamonu Gençlik Hareketi Derneği Başkanı Aziz Çakır, “Kastamonu Gençlik Hareketi Derneği olarak hazırladığımız proje kapsamında 20 köy okulunda eğitim gören 390 öğrenci kardeşlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda mont, bot, atkı-bere-eldiven, eğitim seti ve bujiteri malzemelerini sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projemizde bizleri yalnız bırakmayan gönlü güzel insanlara teşekkür ederiz. Hiçbir şey şu ölümlü dünya da şu güzel insanları, geleceğin fidanları çocuklarımızı mutlu etmek kadar haz veremez. Çok yaşayın sizler güzel insanlar, bu memleketin sizlere ihtiyacı var” dedi

Çakır, gerçekleştirdikleri projeye katkı sağlayan Taşköprülüler Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği, İnebolu Şahin Baba İlim ve Kültür Derneği, Çatalzeytin Paşalı Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Çatalzeytin Yukarı Sökü Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Şenpazar Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Spor Derneği ile sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.
Kaynak: İHA