Kartepe Dumlupınar Camii Bahçesi Düzenlendi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler camilerin çevre düzenlemeleri kapsamında Dumlupınar Camii bahçesinde yaptığı düzenleme ile takdir topladı.

Kartepe Dumlupınar Camii Bahçesi Düzenlendi
Kartepe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına yaz-kış demeden aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri Dumlupınar Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde bulunan Dumlupınar Camii bahçesinde düzenleme yaparak Kartepeli vatandaşların hizmetine sundu.

Kartepe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Dumlupınar Camii bahçesinde 150 metre kare bordür taşı döşemenin yanı sıra 150 metre kare bordür taşlarının da tamiratı yapıldı. Camii bahçesine kamelya konulurken, çevre düzenlemesi de yeniden yapıldı.

Kartepe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Dumlupınar Camii’nde ki çevre düzenlemesini bir hafta içerisinde tamamladı. Çalışmalar hakkında konuşan Park ve Bahçeler Müdürü Osman Bina, “Kartepe Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in yeşil Kartepe vizyonu doğrultusunda çalışmalarımıza yaz-kış devam ediyoruz. İbadethanelerden gelen talepler imkanlar dahilinde yerine getirilmektedir. Dumlupınar Camii yönetimi tarafından bahçe düzenlemesi yönünde talep geldi. Bizde ekiplerimizle birlikte bir hafta da bahçe düzenlemesini bitirerek Kartepeli hemşehrilerimizin hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA