İstanbullu Gelin 30. Yeni Bölüm Fragman (22 Aralık 2017)

Star Tv'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm 1. fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm 22 Aralık 2017 Cuma günü ekranlara gelecek. İşte İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

İstanbullu Gelin 30. Yeni Bölüm Fragman (22 Aralık 2017)
Star Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sevilen dizi İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm fragmanı dizinin resmi sayfasından yayınlandı. İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm 22 Aralık 2017 Cuma günü ekranlara gelecek. İşte İstanbullu Gelin 30. yeni bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

İstanbullu Gelin 30. Yeni Bölüm Fragmanı


SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Süreyya ve Faruk Aşkında Yeni Kriz...

Gördüğü fotoğraf sonrası çileden çıkan Süreyya’nın yaptığı şeyler Faruk’a cehennem azabı yaşatır. Akif’in büyük bir cesaretle yaptığı hamle Senem’i şok eder. Ortaya çıkan bir mektup geçmişin hiç de sanıldığı gibi olmadığını ortaya çıkarır. Adem’in tanıklık ettiği şeyler ona Boranlarla ilgili geniş hareket alanı kazandırır.

Faruk ve Süreyya’nın Emir’le olan programları oldukça can sıkıcı bir şekilde sonlanır. Esma kendine ne kadar hâkim olmaya çalışsa da hayatının en önemli kararlarından birini verecektir