Doğu Pres Mükemmellik Yolculuğunda Kararlı

Doğu Pres, sürdürülebilir bir gelecek için çıktığı mükemmellik yolcuğuna aldığı ödüllerle devam ediyor.

Doğu Pres Mükemmellik Yolculuğunda Kararlı
Nisan ayında Bursa Mükemmellik büyük ödülünü alan Doğu Pres, İstanbul’da düzenlenen 26. Kalite Kongresinde Mükemmellikte Yetkinlik 5 Yıldız Belgesine layık görüldü.

Otomotiv endüstrisine dizel ve gazolin enjektör parçaları üreten Doğu Pres, oluşturduğu altyapısı ve sürdürdüğü teknolojik yatırımlarıyla Endüstri 4.0 olarak adlandırılan sanayi devrimine de hazırlık yapıyor. Teknolojiye öncülük eden global müşterileri için üretim yapan firmanın ürün gamında, sızdırmazlık pulları, torna parçaları, enjektör gövdesi ve enjektöre ait alt parçalar yer alıyor. Teknolojik gelişmelere ayak uydurması, hızlı reaksiyon kabiliyeti, kalite anlayışı, rekabetçiliği ve çözüm odaklı olması ile öne çıkan firma her yıl başta makine ve teknoloji olmak üzere yaklaşık 5 milyon Euro’luk yatırım yapıyor. Doğu Pres, üretimdeki başarısını aldığı ödüllerle de taçlandırıyor.

Mükemmellik ödülünün kurum ve kuruluşları kalite çalışmalarına teşvik ederken, onlara sürdürülebilir bir gelecek için yeni bir yönetim modeli kazandırdığını belirten Doğu Pres Genel Müdürü Erdal Elbay, "Doğu Pres ailesi olarak biz de tüm çalışmalarımız da kalite, teknoloji ve hızlı çözüm kabiliyetimizi ortaya koyarak uzun soluklu ve sürdürülebilir gelecek hedefleri ile çalışıyoruz. Uluslararası seviyede iş yapma yeteneğimiz ile Global firmalar ile uzun süreli stratejik iş birliklerinin en tepe noktasındayız. Çalışmalarımızın karşılığını her zaman en yüksek müşteri memnuniyeti ve başarılı müşteri denetimleri ile alıyoruz" dedi.

Mükemmellik yolculuğuna önce Ulusal Kalite Ödülü, ardından da Avrupa Mükemmellik Ödülü başvuruları ile devam edeceklerini ifade eden Elbay, "Hedefimiz mükemmellik diyerek çıktığımız yolda çalışmalarımızın bu tür ödüllerle taçlandırılması bizim için çok değerli. Sektörümüze ve Türkiye’ye sağladığımız katma değer için çok gururluyuz" diye konuştu.

Kaynak: İHA