Ceyhan Milli Eğitim Müdürlüğünün Çalışmaları

Ceyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Topbaş, 48 İlkokul, 38 ortaokul ve 23 lisede 40 bin öğrenciye her alanda en kaliteli eğitimi vermek için canla başla mücadele verdiklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdürü Topbaş, 2017-2018 eğitim öğretim yılı hakkında öğretmenevinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında yaptığı konuşmada, Ceyhan'da eğitim ve öğretimin çıtasını yükseltmek amacıyla gece gündüz demeden titizlikle çatıştıklarını belirtti.

Topbaş, şunları söyledi:

"48 ilkokul, 38 ortaokul ve 23 lisede 40 bin öğrencimize müdürlük olarak her alanda en kaliteli eğitim vermek için canla başla mücadele veriyoruz. Göreve başladığımdan bu yana 2 yıl içerisinde SODES projesi kapsamında 3 proje uygulamaya geçmiş olup, 2 proje ise uygulanmaya başlanmıştır. TÜBİTAK bilim fuarları destekleme kapsamında Ceyhan'da 56 okul projeleriyle başvuru yapmış ve onaylanmıştır. Okullarımızın bakım ve onarımı yapılarak geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize uygun ortamda eğitim verebilmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Birçok okulumuzda spor sahaları ve oyun alanları oluşturarak sosyal faaliyetler düzenliyoruz. 2017 yılında açılan 340 okuma yazma ve mesleki teknik kurslarına 5 bin 321 kursiyerimiz katılarak belgelerini almıştır."

Toplantıya, şube müdürleri, Ceyhan Gazeteciler Cemiyet Başkanı Şahin Özer, Aktif Gazeteciler Derneği Başkanı İzzet Aydemir ile gazeteciler katıldı.

Kaynak: AA