Başkan Şirin, Manisa Şampiyonlarını Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa Şampiyonu olarak Turgutlu’yu Türkiye Finallerinde temsil edecek olan Kocatürk Koleji Basketbol Takımlarını ağırladı.

Başkan Şirin, Manisa Şampiyonlarını Ağırladı
Manisa’da bir çok okulun katılımıyla düzenlenen Basketbol turnuvasında Manisa Şampiyonu olan Kocatürk Ortaokulu Yıldız Kız Basketbol Takımı ile Kocatürk Anadolu Lisesi B Genç Kızlar Basketbol Takımı Türkiye Finalleri öncesinde Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Şampiyon Basketçileri ağırlayarak başarılar dileyen Başkan Şirin, “Sporun her alanında başarı elde etmek gerçekten kişilere büyük mutluluk veriyor. Burada Kocatürk Okullarını tebrik ediyorum. Bir çok okul takımının katılımıyla gerçekleşen basketbol turnuvasında Manisa Şampiyonu oldular. Bizler de Turgutlu ve Turgutlulu olarak gerçekten büyük bir mutluluk ve gurur duyduk. Şubat ayı içerisinde düzenlenecek olan çeyrek final karşılaşmalarında kendilerine başarılar diliyorum. Bizler Turgutlu Belediyesi olarak öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Böyle bir ziyaret içinde ayrıca kendilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette ayrıca Kocatürk Okulları Genel Müdürü Tahsin Bozkurt ile okulun Beden Eğitimi öğretmenleri Ceyhun Önk ve Remziye Önk’te yer aldılar.
Kaynak: İHA