Başkan Atilla, Amatör Spor Kulübü Temsilcileriyle Buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, kentte faaliyet gösteren amatör spor kulübü temsilcileriyle bir araya geldi.

Belediye tarafından "Amatör Spor Kulüpleri Buluşması" kapsamında Gazi Köşkü Sosyal Tesislerinde düzenlenen istişare toplantısına, Başkan Atilla'nın yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, aralarında engellilerin de bulunduğu amatör sporcular, kulüp yöneticileri ve dernek temsilcileri katıldı.

Atilla, toplantıda yaptığı konuşmada, kentin gelişmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek, imkanları ölçüsünde amatör spor kulüpleri ve sporcularına destek vereceklerini belirtti.

Belediyenin yaptığı hizmetlere değinen Atilla, şunları kaydetti:

"Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizin fiziki, ekonomik, sosyal ve kültürel, yani her yönüyle gelişmesi için çalışmalarımızı sürdürürken, Diyarbakır’ın çağdaş, yaşanabilir, tertemiz bir şehir olması için gayretle çalışıyoruz. Öz kaynaklarımızı en güzel şekilde değerlendirerek, yaptığımız yatırımlarla Diyarbakır'ımıza hak ettiği hizmetleri yapmaya 'İşimiz Gücümüz Diyarbakır' ve 'İsteyince Oluyor' sloganları ile çıktığımız yolda gayret gösteriyoruz."

Kaynak: AA