Yaptığı Tabloyu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hediye Etmek İstiyor

Çorum'un Kargı ilçesinde yaşayan Mesut Şahin, ahşap yakma ve dağlama tekniğiyle yaptığı 15 Temmuz temalı tabloyu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istiyor.

Kargı İlçe Müftülüğü'nde memur olarak görev yapan Şahin, boş zamanlarında hobi olarak uğraştığı ve toplum tarafından büyük beğeni kazanan ahşap yakma ve dağlama sanatıyla çeşitli eserler üretiyor.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında darbeci general Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen kahraman Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in resminin de bulunduğu 15 Temmuz temalı tablo hazırlayan Şahin, yaklaşık 30 günde yaptığı tabloyu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmek istiyor.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hobi olarak uğraştığı ahşap yakma ve dağlama sanatıyla güzel eserler yaptığını belirterek, "Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü parçalamak isteyen hainler, 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulundu ama milletimiz güçlü iradesiyle hainlere geçit vermedi.Ben de bu hainliğin unutulmaması ve unutturulmaması adına milletimizin güçlü iradesini gösteren bir tablo hazırladım. Bu tabloyu Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye etmem benim için en büyük gurur olacaktır." diye konuştu.

Yetkililerden, hayalinin gerçekleştirilmesi için destek beklediğini dile getiren Şahin, "Heyecanla bu tabloyu Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğim günü bekliyorum. Aylar, yıllar geçse de ömrümün sonuna kadar bekleyeceğim." dedi.

Kaynak: AA