Kartepe Belediyesi Gönülleri Isıtıyor

Kartepe Belediyesi Gönül Bağı Mağazasını ziyaret eden Belediye Başkanı Üzülmez “Gönül Bağı Mağazası ile gönüllere köprü kuruluyor” ifadelerini kullandı.

Kartepe Belediyesi Gönülleri Isıtıyor
Kartepe Belediyesi’nin hayırsever vatandaşların da desteğiyle hizmet verdiği Gönül Bağı Mağazası, yüzleri güldürmeye, gönülleri ısıtmaya devam ediyor. Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi Kartepe Belediyesi ek hizmet binası Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü binasında bulunan Gönül Bağı Mağazası, ayda ortalama 50 aileye giyecek yardımı yapmaktadır. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde 2 personel ile hizmet veren Gönül Bağı Mağazasında her türlü giyecek ihtiyacına cevap veriliyor. Eşyalar bittikçe tüketilen ürüne göre temin edilerek yerine yenileri konuluyor. Gönül Bağı Mağazası sabah 08.30 ile akşam 17.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Gönül Bağı Mağazası’nda bebek kıyafetleri, mont, ayakkabı, takım elbise, etek, bluz, çanta, okul kıyafeti, pantolon ve kazak gibi temel ihtiyaçlar bulunuyor. Mağaza yaz ve kış aylarına göre ürün değişiklikleri yaparak hizmet ediyor. 2014 yılında bin 564 aileye hizmet veren Gönül Bağı Mağazası, 2015 yılında 2 bin 358, 2016 yılında 2 bin 415 ve 2017 yılında 2 bin 527 aileye hizmet verildi.

Toplamda Gönül Bağı Mağazasından 8 bin 864 kişi alışveriş yaptı.

Kartepe Belediyesi Gönül Bağı Mağazasını ziyaret ederek yetkililerden bilgi alan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Burada ekonomik durumu iyi olmayan hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Özellikle yaklaşan kış ayı münasebetiyle kendisine ya da ailesine giyecek alamayan dar gelirli hemşehrilerimiz buradan ihtiyaçlarını alabilirler. Gönül Bağı Mağazamızda sıfır giyecekler verilmektedir. Burada dar gelirli vatandaşlarımızın her bireyine giyecek temini sağlanmaktadır. 365 gün Gönül Bağı Mağazamızdan hizmet veriyoruz. Sosyal belediyeciliğin bütün alanlarında hizmet üretmekteyiz. Sosyal belediyeciliğin gereği doğumdan ölüme kadar her süreçte hemşehrilerimize hizmet veriyoruz” açıklamasında bulundu.
Kaynak: İHA