Geredeli Gençler Ankara'da Buluştu

Ankara’da yaşayan Geredeli gençler, Geredeliler Derneği’nin organizasyonunda biraraya geldi. Geredelilerin gençlik buluşması oldukça samimi bir havada geçti.

Geredeli Gençler Ankara'da Buluştu
Geredeliler Derneği’nin haftasonu buluşmaları sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda farklı meslek gruplarına mensup hemşehrilerini biraraya getiren Geredeliler Derneği, bu haftasonu ise Ankara’da yaşayan gençleri buluşturdu. Oldukça samimi bir havada geçen buluşmada önemli kararlar da alındı.

Dernek Başkanı Cafer Alagöz’ün derneği kuruluş felsefesi ve amacını anlatarak başladığı toplantıda gençlerin fikirleri alındı. Yoğun katılımlı ve istişareli geçen toplantı sonrası konuyla ilgili bir açıklama yapan Alagöz şunları söyledi: ‘Gençlerimizle yaptığımız bu ilk toplantı,gençlerimize güvenebileceğimizin bir göstergesi oldu. Farklı sektörlerden ve halen öğrenci olan kardeşlerimizin fikirleri, düşünceleri derneğimizin vizyonuna katkı sağlayacaktır. İlk genel kurulumuzda tüzük değişikliği yapıp gençlik kulübü ve kadın kulübü birimlerininde açılması talebini değerlendireceğiz. Yakın zamanda ise Gençlik Kulübü’nün Kurucular Kurulu’nu oluşturacağız. Hatta yaz aylarına doğru Gençlik Şöleni ile de düzenlemeyi planlıyoruz. Zira gençlerimizin fikirlerini ve projelerini görmekten mutluluk duyacağız’.

Geredeliler Derneği’nin haftasonu buluşmaları önümüzdeki hafta başka bir meslek grubuyla devam edecek.
Kaynak: İHA