Genelsekreter Bayram, Arslanbey Kültür Merkezi'ni İnceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter, İlhan Bayram, Kartepe’de bulunan Arslanbey Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Genelsekreter Bayram, Arslanbey Kültür Merkezi'ni İnceledi
Vatandaşların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentin farklı noktalarında kültür merkezleri inşa etmeye devam ediyor. Kocaeli’nde pek çok bölgeye yapılan merkezler, kültür-sanat etkinliklerinden konferanslara, seminerlerden kurslara ve cemiyetlere kadar pek çok alanda vatandaşlara hizmet veriyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram son olarak yapımı tamamlanan Kartepe Aslanbey Mahallesi’nde bulunan Aslanbey Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Yapım çalışmaları tamamlanan merkezde incelemelerde bulunan Bayram, Kültür Merkezi’nin çok yakında bölge halkının hizmetine sunulacağı ifade etti.

Geleneksel el sanatları kursları başta olmak üzere çeşitli kurslarla bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vereceğini ifade eden Kocaeli Genel Sekreter Bayram, “Kültür merkezlerimizi Kocaeli’nin birçok noktasında yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Bu merkezlerimiz bölgede hareketli bir yaşam ortamı oluşturuyor. Arslanbey Kültür Merkezi ise 3 bin 190 metrekare arsa alanı üzerine kuruldu. Merkezin A bloğu 431 metrekare olup, 260 kişilik çok amaçlı bir salonu bulunuyor. B blok bodrum katı 362 metrekare, zemin katı 522 metrekare, birinci kat 522 metrekare, çatı katı ise 146 metrekare olmak üzere toplam bin 553 metrekareden oluşuyor. 668 metrekareden oluşan C bloğunda ise 500 kişilik bir düğün salonu mevcut. Kültür Merkezinde 5 sınıflık KO-MEK’te hizmet verecek” dedi.

Kaynak: İHA