Büyükçekmece'deki Cinayet

Büyükçekmece'de bir evde kadın ile bakıcısını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Türkmenistan uyruklu şüpheli adliyeye sevk edildi.

Büyükçekmece'deki Cinayet
Büyükçekmece'de evinde başlarına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulunan Rukiye Balcı (61) ile Gürcistan uyruklu bakıcısı İmaverdi Kazımov'un (52) katil zanlısı, adliyeye sevk edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 18 Aralık'ta Balcı ile Kazımov'un, Pınartepe Mahallesi'ndeki evde, başlarına sert bir cisimle vurularak öldürülmüş halde bulunmasına ilişkin geniş çaplı çalışma yürüttü.

Ekipler, pazarcılık yapan Balcı'nın yanında işe yeni işe başlayan Türkmenistan uyruklu Gurtgeldi K'yı (30) gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgusunda suçlamaları kabul etmeyen Gurtgeldi K, yüzündeki tırnak izlerinin sorulması üzerine cinayetleri itiraf etti.

Şüpheli, kalacak yeri olmadığı için yanında yeni işe başladığı Balcı'nın evine gittiğini anlattı. Gurtgeldi K, evde kalmasına izin vermeyen Balcı ile bakıcısı Kazımov'u, balyozla vurarak öldürdüğünü söyledi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, adliyeye sevk edildi.
Kaynak: AA