AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yavuz Açıklaması

'İlçe başkanı olarak en büyük hedefim, ilçemize sağlık ve eğitimde birçok yatırımlar kazandırmaktır'.

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, yeni dönemde ilçeye sağlık ve eğitimde birçok yatırım kazandırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2 Aralık'ta tekrar ilçe başkanı seçildiğini hatırlattı.

Geride bıraktıkları dört yılda birçok seçim gördüklerini, bu seçimlerin kendilerine artıları olduğunu belirten Yavuz, şöyle konuştu:

"Genel Merkezimiz 2 Aralık'ta bize tekrar görev verdi. İlçe başkanlığına devam ediyoruz. Son dört yılda köylerimizde yapılan müthiş çalışmalarımız var. Eksiklerimiz yok mu var. İlçe başkanı olarak en büyük hedefim ilçemize sağlık ve eğitimde birçok yatırımlar kazandırmaktır. Görevde olduğum dört yıl boyunca dört okulu Alaplı'ya kazandırdık. 2018 yatırım programına AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu'nun destekleriyle sekiz derslikli iki okul, bir Halk Eğitimi Merkezi ve İmam Hatip Ortaokulu aldırdık. Yeni hastane binası için 2018 yılının ilk aylarında yapım ihalesi yapılacağını düşünüyorum. İhalenin ardından inşaat çalışmaları başlanarak en kıs sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine açılacak. Alaplı'ya yapılan hizmet ve yatırımlarda her zaman en büyük destekçimiz olan AK Parti Zonguldak milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. "

Kaynak: AA