Yapı Kredi̇, Yeni̇ Yılda Da Müşteri̇leri̇ni̇n Yanında

Yapı Kredi, yeni yılın gelişiyle birlikte artan harcamalarında tüketicileri rahatlatıyor, kredi kartları ve bireysel ihtiyaç kredisi kampanyaları ile tüm alışverişlerinde müşterilerine destek oluyor.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi’nin, 16 - 31 Aralık tarihleri arasındaki yeni yıl kampanyasıyla World üye iş yerlerinden tek seferde yapılan ilk 100 TL’lik alışveriş sonrası her 100 TL'lik alışverişte 18 TL, toplamda ise 108 TL Worldpuan kazanılıyor.

Gıda marketi, giyim, kırtasiye, oyuncak, züccaciye ve ev tekstili alışverişlerini kapsayan kampanyaya "Yapı Kredi Cüzdan" uygulaması üzerinden veya SMS ile katılım sağlanabiliyor. Kampanyadan, Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard sahiplerinin yanı sıra Albaraka ve Vakıfbank Worldcard kullanıcıları da yararlanabiliyor.

Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve bireysel TLcard müşterilerinin, kampanyaya katılmak için "HEDIYE" yazıp bir boşluk bırakarak müşteri numaralarını 4454'e SMS ile göndermeleri yeterli oluyor. Albaraka Worldcard sahipleri "KAZAN" yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, "AL" yazıp boşluk bırakmadan 8 haneli olacak şekilde müşteri numaralarını SMS ile 4454’e göndererek kampanyaya katılabiliyor. Vakıfbank Worldcard sahipleri ise kampanya katılımı için "KAZAN" yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra, kredi kartlarının son 6 hanesini SMS ile 6635’e gönderebiliyor.

- Günde 10 TL’ye 10 bin TL

Yapı Kredi’nin 31 Aralık'a kadar sürecek bireysel ihtiyaç kredisi kampanyası ile de günde 10 TL’ye 10 bin TL’lik ihtiyaç kredisi fırsatı sunuluyor. Yapı Kredi müşterileri, kampanyaya özel olarak sunulan yüzde 1,33 faiz oranıyla 10 bin TL ihtiyaç kredisini 48 ay vade ile kullanabiliyor.

Bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına tüm Yapı Kredi şubelerinin yanı sıra Yapı Kredi İnternet Şubesi, Yapı Kredi Mobil ve Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi üzerinden de katılınabiliyor.

Kaynak: AA