Karaman Toplu Açılış Töreni

Kalkınma Bakanı Elvan: 'Bugün Karaman üniversite şehri olmuşsa, sayın Cumhurbaşkanımızın desteği sayesindedir. Bir eğitim şehri olmuşsa, onun sayesindedir'

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, "Bugün Karaman üniversite şehri olmuşsa, sayın Cumhurbaşkanımızın desteği sayesindedir. Bir eğitim şehri olmuşsa, onun sayesindedir." dedi.

Bakan Elvan, 15 Temmuz Aktekke Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, Karaman'ın, ülkeye ve değerlerine sahip çıkmasından duyduğu gururu dile getirdi. Elvan, "Karaman, adam gibi adam reisine, Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkmakla gurur duyuyor." diye konuştu.

Elvan, "Bugün Karaman üniversite şehri olmuşsa, sayın Cumhurbaşkanımızın desteği sayesindedir. Bir eğitim şehri olmuşsa, onun sayesindedir. Sayın Cumhurbaşkanım Karaman yakında bir hızlı tren şehri olacaksa, yollarıyla yapılarıyla bir ulaşım ve bir bilişim şehri olmuşsa sizin verdiğiniz destek sayesindedir. Bir sağlık şehri olmuşsa yine sizin sayenizdedir. Karaman'a 79 yılda yapılmayan hizmetler AK Parti döneminde yapılmışsa sizin sayenizdedir." ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA