Hani'de Sorunlar 'Beyaz Masada' Çözülecek

Diyarbakır’ın Hani İlçe Belediyesi vatandaşların sorunlarına kısa yoldan etkin çözüm üretecek beyaz masayı hayata geçiriyor.

Hani'de Sorunlar 'Beyaz Masada' Çözülecek
Hani Belediyesi yeni dönem projelerine birisini daha ekledi. Temelinde bir tür halkla ilişkiler hizmet çeşidi olan beyaz masa, ilçede yaşayan vatandaşların belediye hizmetlerini daha hızlı, yerinde ve kaliteli bir şekilde almasını kolaylaştıran bir hizmet olarak göze çarpıyor. Hani’de yaşayan her bireyin belediyede ve birimleri arasında zaman kaybetmeden, hızlı bir şekilde hizmet alması hedefleniyor. Hangi konuda nereye, ne zaman ve nasıl başvuru yapılmasına ilişkin ilk yönlendirmenin yapılacağı beyaz masanın belediye ile halk arasında kaynaşmayı tesis etmesi sağlanacak.

Belediye Başkanı Şaban Arda Yazıcı, vatandaşın belediye hizmetlerine rahat ulaşmasını ve kolay bir şekilde yararlanabilmesini istediklerini belirti. Yazıcı, “Vatandaşlarımızın ne talebi varsa anında ona yardımcı olabilecek yararlı bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Somurtkan değil gülümseyen, dışlamayan, herkese eşit hizmet sunma gayesinde olan, birilerinin değil herkesin belediyesi olan ve etkin çözüm üreten bir belediye olarak beyaz masa hizmetini yakında halkımıza sunuyoruz. Amacımız Hanili vatandaşlarımızın belediye hizmetlerinden daha hızlı ve etkin bir şekilde yararlanabilmelerini sağlamak" dedi.

Yazıcı ayrıca, beyaz masa hizmeti içerisinde Hanili kadınlar için ayrı ve özel bir birimin de kurulacağını ifade etti.

Kaynak: İHA