Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz İstanbul'a geldi

Oğulları Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölümünden haberi olmayan Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz çifti Los Angeles'ten saat 19.40 sıralarında İstanbul'a geldi.

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz İstanbul'a geldi
Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz İstanbul'a geldi
Eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın ölüm haberi babası Mesut Yılmaz ve annesi Berna Yılmaz'a söylenmemiş, ancak Yılmaz ve eşine oğullarının daha önceki rahatsızlığına bağlı olarak tekrar rahatsızlandığı ve hastanede olduğu haberi verilmişti.

UÇAK İSTANBUL'A İNDİ

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz'ı ABD'den getiren tarifeli THY uçağı Atatürk Havalimanı'na indi. Yılmaz'ı yakın dostu Abdurrahim Albayrak ve bazı yakın dostları karşıladı.

Kalp rahatsızlığı tedavisinden dönen Berna Yılmaz ve Mesut Yılmaz'ın durumdan şüphelenmemesi için amca Turgut Yılmaz havalimanına gitmedi.

B KAPISINDAN ÇIKIŞ YAPTI

Yılmaz'ı almak için özel bir araç uçağın yanına kadar yanaştı. Yılmaz'ın gazetecileri görmemesi ve diğer yolcularla karşılaşmaması için çıkışı, VIP veya CIP salonlarından yapılmadı. Yılmaz ve eşi THY teknik bölümünün bulunduğu B kapısından çıkış yaptı ve evine doğru yola çıktı.

ÖLÜM HABERİNİ ALBAYRAK ARAÇTA VERDİ

Albayrak, Yılmaz çifti araca bindikten sonra 'Başınız sağolsun' diyerek oğullarının ölüm haberini verdi.

Havaalanından ayrılan Yılmaz çiftine ambulanslar da takip etti.

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz İstanbul'a geldi

HASTANEYE GİTTİLER

Yılmaz ailesi, oğulları Mehmet Yavuz Yılmaz'ın cenazesinin bulunduğu Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi'ne gitti.

BERNA YILMAZ'IN KALP RAHATSIZLIĞI NEDENİYLE ABD'YE GİTMİŞLERDİ

Tarifeli uçakla ABD'den Türkiye dönen Mesut Yılmaz ve eşinin yanında 2 yakını da bulunuyor.

Yılmaz çiftinin ABD'ye Berna Yılmaz'ın kalp rahatsızlığı nedeniyle gittikleri öğrenildi. Yavuz Yılmaz'ın geçen ay kısmi felç geçirdiği iddia edildi.

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz İstanbul'a geldi

UÇAKTA İNTERNET KAPATILDI

Uçakta internetin kapatıldığı, pilotların uyarıldığı belirtildi. İstanbul'daki yakınlarının Yılmaz çiftini arayıp Yavuz Yılmaz'ın rahatsız olduğunu söyledikleri bildirildi.

4 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Öte yandan, Yavuz Yılmaz'ın babasının tabancasıyla intihar ettiği belirlendi.

Emniyet kaynaklarından yansıyan bilgilere göre, Yavuz Yılmaz'ın ölümüne ilişkin polis Yılmaz'ın şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesini aldı.

İNTİHAR ETTİĞİ BELİRLENDİ

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın da yakından takip edip evde bulunduğu sırada Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 38 yaşındaki Yavuz Yılmaz'ın evinde babası Mesut Yılmaz'ın Smith Wesson marka tabancasıyla intihar ettiğini belirledi.

Mesut Yılmaz ve eşi Berna Yılmaz İstanbul'a geldi
Kaynak: İHA