GÜNCELLEME - Otomobilin Üzerine Çıkan Kişi Silahla Havaya Ateş Açtı

Seferihisar ilçe meydanında otomobilin üzerine çıkan bir kişi kardeşi hakkında verilen hapis cezası kararına tepki göstererek, elindeki tüfekle havaya ateş etti Zanlı gözaltına alındıADLİ SÜREÇ EKLENDİ.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde bir kişi Cumhuriyet Meydanı'nda otomobilinin üzerine çıkarak, tüfekle havaya ateş açtı.

İddiaya göre, uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla kardeşi Ö.M'ye verilen 12 yıl hapis cezası kararına kızan ve sporcu olduğu belirtilen C.M (27) kiraladığı 35 SFG 32 plakalı araçla Cumhuriyet Meydanı'na gelerek, yol ortasında durdu.

Bir süre sonra otomobilin üzerine çıkan C.M. elindeki uzun namlulu av tüfeğiyle bağırmaya başladı. Kardeşinin uyuşturucu ticareti yapmadığını, verilen kararın yanlış olduğunu belirterek, havaya 6 el ateş etti.

Daha sonra C.M. otomobiline binerek, alandan uzaklaştı. C.M'nin uzaklaştığı araç, Turabiye Hıdırlık mevkisinde terk edilmiş olarak bulundu.

Olay anı ise bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Zanlıyı yakalamak için araştırma yapan polis ekipleri, C.M'nin ailesinden oğullarının Belen mevkisinde bir dağ evinde olduğunu öğrendi. Buraya operasyon düzenleyen ekipler, C.M'yi olayda kullandığı tüfekle gözaltına aldı.

Kaynak: AA