Cumhurbaşkanı Erdoğan: Acırsanız acınacak hale gelirsiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Yalova'da halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Acırsanız acınacak hale gelirsiniz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

Yola çıkarken bir şey söylemiştin uzun ince bir yoldayız. Gideceğiz inşallah. Hizmet yarışında engel olmaya çalışanlar bir netice alamadılar.

İstanbul'dan arabana bin 1 buçuk saatte Bursa'da. Kardeşlerim biz onlara kulak asmadık onların gözü var onlar görmüyor. Koskoca Osmangazi köprüsünü görmüyorsun.

Kardeşlerim bizler sizi Allah için seviyoruz. Enerji, ulaşım, turizm hepsi aldı başını gidiyor. 110 üniversitesi olan Türkiye var.

Sınıflar da öğretmen açığımız olmasın diye uğraşıyoruz. Her yıl aldığımız öğretmenlere baktığınızda geçmişle kıyaslanmayacak bir alım var. Öğretmen sayılarını daha da artırarak öğretmen açığını azaltacağız

Biz Rabia'yı unutmayacağız. Rabia'da ne var Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet vardır.

Şimdi bazı soysuzlar çıktı parsellemek istiyorlar. Ne oldu bir hafta için de yüzlerce teröristler öldü. Askerlerimiz F-16 oldu onların üzerine gitti ve onları açtıkları çukurun içine gömdüler. Şimdi onlar kaçıyor biz kovalıyoruz.

Kimse kalkıp da paralel devlet şu bu demesin. O zaman Pensilvanya'da ne işin var. Sıkılmadan oradan talimatlar gönderiyor. Acırsanız acınacak hale gelirsiniz.

Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyiniz.

14 ay sonra Yerel Seçimler var. Hedef Yalova'yı gerçek sahiplerine emanet etmektir.