Başkan Üzülmez, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geleneksel aylık istişare toplantısında muhtarlarla bir araya geldi.

Başkan Üzülmez, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Kartepe Belediye BaşkanI Hüseyin Üzülmez’in ev sahipliğinde düzenlenen Aralık ayı muhtarlar toplantısına Büyükşehir Belediyesi, İSU, İZGAZ ve SEDAŞ sorumluları da katıldı.

Muhtarlar istişare toplantısında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Ülkemizde sıcak gündem vardır. Özellikle coğrafyamızda yeni bir fitil ateşlendi. Müslümanların ilk kıblesi ilk mescidi Kudüs, tüm Müslümanlar için en önemli kutsallarımızdandır. Haçlı zihniyetinin kalıntısı, Siyonizm’in borazancılığını yapan Trump fitili ateşledi” dedi.

“Cumhurbaşkanımız tarafından başlatılan bir süreç vardır” diyen Başkan Üzülmez “Ebabil kuşları veya karınca misali gücümüz ölçüsünde mücadele edilmektedir. Kudüs’te yaşanan olaydan herkesin haberi olması için sürekli gündeme getirilmesi gerekiyor. Dinimize dil uzatıldığı zaman sonuna kadar mücadele etmeliyiz. Gerek duyulduğu zaman bu milletin neler yapabildiği herkes tarafından bilinmektedir. Milletimizin özgürlüğü, namusu, dini için ölüme gülerek yürüdüğünü 15 Temmuz’da gördük. Tarihi sorumluluğumuz olduğunu unutmamalıyız” açıklamasında bulundu.

Kartepe Belediyesi olarak bir çok örnek ve nitelikli projeye imza attık diyen Başkan Üzülmez “Meclis üyelerimizle birlikte yaptığımız hizmetleri yerinde gördük. Kartepe’yi birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizle ilgili acil eylem planını devreye aldık. Mevsimsel şartlara uygun olarak acil çözülmesi gereken istek ve talepler yerine getirilecektir. Yeni yılda yatırımların bir çoğu bitmiş olacaktır. Hayatın ihtiyaçlarına uygun olarak yeni ihtiyaçlar doğmaktadır. Hayat devam ediyor, bunun içinde yatırımlar devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in konuşması sonrasında muhtarlar tarafından mahalle ihtiyaçlarının oluştuğu listeler yetkililere iletildi. Yapılan toplantı sonrasında Başkan Üzülmez ve muhtarlar yapılan yatırımları yerinde incelediler.
Kaynak: İHA