PKK'lı terörist, Giresun'da iş makinesi operatörüne teslim oldu

Sabah saatlerinde Yağlıdere ilçesinin yüksek kesimlerinde kar nedeniyle yol açma çalışması yürüten iş makinesinin önüne gelen bir terörist, teslim olmak için yardım istedi

PKK'lı terörist, Giresun'da iş makinesi operatörüne teslim oldu
PKK'lı terörist, Giresun'da iş makinesi operatörüne teslim oldu
Giresun'un Yağlıdere ilçesinde bir PKK´lı terörist kırsal kesimde yol açma ve temizleme çalışması yapan iş makinesının önüne çıkarak teslim oldu. Durumun jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine terörist gözaltına alınırken, bölgede operasyon yoğunlaştırıldı.

DHA'nın haberine göre, Giresun'un Dereli ilçesindeki Kulakkaya Yaylası'nda gittiği kahvede bulunanlar tarafından 2 ay önce ihbar üzerine yakalanan 'Aram' kod adlı PKK'lı terörist Mustafa Tolucan'ın ardından bir terörist daha güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Sabah saatlerinde Yağlıdere ilçesinin yüksek kesimlerinde kar nedeniyle yol açma çalışması yürüten iş makinesinin önüne gelen bir terörist, teslim olmak için yardım istedi. İş makinesi operatörünün durumu jandarmaya bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma özel harekât timi sevk edildi. Adı henüz açıklanmayan terörist jandarma güçlerince gözaltına alındı. Bölgede, 4-5 kişilik bir grup oldukları tahmin edilen, teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla operasyonlar yoğunlaştırıldı.