Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Yeni Laboratuvar Ve Atölyelerine Kavuştu

Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi “Model ve Maket Atölyeleri, Sayısal Üretim Laboratuvarı ve Moda ve Tekstil Tasarımı Atölyeleri”nin açılışı gerçekleştirildi.

Mimarlık Ve Tasarım Fakültesi Yeni Laboratuvar Ve Atölyelerine Kavuştu
Açılışa Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Savaş Koparal, Prof. Dr. Yücel Güney ile öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan, “Son günlerde Üniversitemizdeki birçok birimimizde yeni faaliyete geçen laboratuvarlarımızın, sergi salonlarımızın ve merkezlerimizin açılışı gerçekleştirildi” dedi.

Mimarlık ve Tasarım Fakültemizi de daha güzel ve ferah mekânlara kavuşturabilmek için çalışmalarımız devam ediyor diyen Rektör Gündoğan, şunları söyledi:

“Bu bağlamda Mimarlık ve Tasarım Fakültemiz için hem mimari hem de uygulama projelerini içeren fakülte binası projemiz tamamlandı. Şu an Kalkınma Bakanlığı’ndan yatırım onayı bekliyoruz. Onay çıktığı anda inşaat çalışmalarına başlayıp, iki sene içerisinde binamızı tamamlayacağız. Bunun yanı sıra bugün açılışı gerçekleştirilen atölye ve laboratuvarların kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Atölyelerimizin Üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Açılışın ardından atölyelerin gezilmesi sırasında Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Çabuk katılımcılara atölyeler hakkında bilgi verdi. Programın sonunda Rektör Prof. Dr. Gündoğan’a, Rektör Yardımcılarına ve atölyelerin kurulmasında emeği geçenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA