Küçükçekmece'deki Saldırıda Ölen Çocuğun Acılı Babası Konuştu

Küçükçekmece’de çıkan silahlı kavgada yoldan geçerken kurşunların isabet etmesi sonucu hayatını kaybeden 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz’ün acılı babası konuştu. Oğlunun cenazesini Adli Tıp Kurumu’ndan gözyaşları içinde alan baba Hacı Açıkgöz, "Allah belalarını versin ne diyeyim. Benim oğlum suçsuz yere gitti" dedi.

Küçükçekmece’de dün akşam iki grup arasında çıkan silahlı kavgada yoldan geçen 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz hayatını kaybetmişti. 16 yaşındaki Emircan Açıkgöz’ün cenazesi Adli Tıp Kurumu’na getirilmişti. Açıkgöz’ün cenazesi, Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemelerin ardından ailesi tarafından alındı. 16 yaşında hayatını kaybeden gencin acılı babası ise gözyaşları içinde oğlunun cenazesini bekledi.

Acılı baba Hacı Açıkgöz, yaşadığı acıyı dile getirerek, "Allah belalarını versin ne diyeyim. Benim oğlum suçsuz yere gitti. Benim oğlum gitti, başka çocuklar gitmesin. Karakolun bir sokak altında benim oğlumu keleşle tarıyorlar, var mı böyle bir şey. Karakol gelmiyor, ben çocuğumu ambulansa bindiriyorum, gönderiyorum. Böyle bir ülkede yaşıyoruz" dedi.

Halı saha maçının ardından oğlunun çiğ köfte almaya gittiğini belirten baba "2 arkadaşı vardı, onlarda bir şey yok. Burunları bile kanamamış" diye konuştu.

Oğlunun lise 2’nci sınıf öğrencisi olduğunu belirten babayı yakınları teselli etti.
Kaynak: İHA