Diyarbakır'da Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) öncülüğünde sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek miting nedeniyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

Valilikten yapılan açıklamaya göre vatandaşların mağdur olmaması için 17 Aralık Pazar günü saat 08.00'den etkinlik bitimine kadar kapatılacak olan yollara alternatif yolların belirlendiği bildirildi.

Açıklamada alternatif yollar şu şekilde verildi:

"Alternatif yollar şu Akkoyunlu Caddesi'nde Ofis Kavşak'tan kapanacak, alternatif olarak Ekinciler Caddesi Hintlibaba Caddesi'ni takiben Ali Emiri Caddesi'ne verilecek, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde, Sezai Karakoç Kavşağı'ndan kapanacak alternatif olarak Cemiloğlu Caddesi, Klavuz Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi'ne veya Şehitlik Kavşağı-Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi'ne verilecektir.

Cemiloğlu Caddesi'nde, Bağlar Polis Merkez Amirliği önünden kapanacaktır. Alternatif olarak Klavuz Caddesi ve Gürsel Caddesi takiben Nükhet Coşkun Caddesi'ne verilecek. İstasyon Caddesi'nde, İstasyon Caddesi-İnaloğlu Caddesi kesişiminden kapanacak alternatif olarak Ali Emiri Caddesi takiben Elazığ Caddesi veya Ekinciler Caddesi'ne verilecek.

Kışla Caddesi'nde, İstasyon Caddesi-Kışla Caddesi kesişiminden kapanacak Alternatif olarak Ekinciler Caddesi takiben Elazığ Caddesi'ne verilecek."

Kaynak: AA