Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk milleti olarak son sözümüzü söylemedik

2017 Necip Fazıl ödülleri, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törenle sahiplerine verildi. Erdoğan, ödül töreninin ardından bir konuşma yaptı. Erdoğan "Türk milleti olarak daha dünyaya son sözümüzü söylemedik" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk milleti olarak son sözümüzü söylemedik
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türk milleti olarak son sözümüzü söylemedik

4. Necip Fazıl Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu.

'Daha son sözümüzü söylemedik' diyen Erdoğan, 'Şunu biliyoruz Kudüs giderse Medine'yi koruyamayız. Medine giderse Kabe gider demektir. Kudüs giderse İstanbul, İslamabad, Şam gider demektir' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;


Biz dik durmayı Necip Fazıl Kısakürek'ten öğrendik. Biz 15 yıldır büyük, güçlü Türkiye'yi inşa etmenin gayreti içindeyiz. Biz üstadın ömrü boyunca beklediği inkılap varya onu gerçekleştirmek için çalıştık çalışıyoruz.


SON SÖZÜMÜZÜ SÖYLEMEDİK
Türk milleti olarak daha dünyaya son sözümüzü söylemedik. Milyarlarca Müslüman olarak da son sözümüz henüz ağzımızdan çıkmadı. Herşeyin zamanı olduğu gibi bu büyük itilafın da zamanı var.

İnşallah en kısa sürede haksızlıkları elle düzelteceğimiz günleri de göreceğiz. Bunun ilk adımlarını Suriye'de atmaya başladık. Tüm Müslümanların geleceğini yakından ilgilendiren oyunu biz bozduk.

KUDÜS DEMEK İSTANBUL DEMEKTİR

Tüm Müslümanların geleceğini yakından ilgilendiren oyunu biz bozduk. Şimdi de Kudüs üzerinden saldırı başladı. İlk adımları çarşamba günü attık. Şunu biliyoruz Kudüs giderse Medine'yi koruyamayız. Medine giderse Kabe gider demektir. Kudüs giderse İstanbul, İslamabad, Şam gider demektir. Kudüs hepimizin haysiyeti namusu varlık gayesi demektir. Bu bozuk düzen gün geliyor hakları elinden alınan Filistinli olarak karşımıza çıkıyor.