3. Gülsin Onay Piyano Günleri'nde Cemil Yener Gökbudak Rüzgarı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Gülsin Onay Piyano Günleri kapsamında genç yetenek Cemil Yener Gökbudak, Süleymanpaşalı sanatseverler ile buluştu.

3. Gülsin Onay Piyano Günleri'nde Cemil Yener Gökbudak Rüzgarı
Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın eşi Belgin Eşkinat ve etkinliğe adını veren dünyaca ünlü piyano sanatçısı Gülsin Onay’ın da takip ettiği gecede Cemil Yener Gökbudak performansı ile göz doldurdu.

Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konser Salonu’nda gerçekleşen gecede Gökbudak yaklaşık 2 saat boyunca Bach, Beethoven, Schumann, Prokofiev ve kendi eserlerini seslendirerek geceye damgasını vurdu.

Gecenin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır genç yetenek Cemil Yener Gökbudak’a teşekkür edip çiçek takdim ederken, Gökbudak ise, yaptığı konuşmada Gülsin Onay ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat ile ekibine teşekkür etti.

Yurt içinde çeşitli iller, üniversiteler ve elçiliklerde verdiği resitallerin yanısıra Rusya, Fransa, Portekiz, Hollanda, İtalya, Ukrayna ve Bulgaristan’da düzenlenen etkinliklerde de resitaller veren Yener Gökbudak, Süleymanpaşalı sanatseverlerin karşısında olmak ve sanatını icra etmekten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Her akşam farklı bir piyano sanatçısının sahne alacağı Bisanthe 3. Gülsin Onay Piyano Günleri Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konser Salonunda şu şekilde devam edecek:15 Aralık Cuma 20.30 - Ufuk Mete Şahin, 16 Aralık Cumartesi 20.30 - Gülsin Onay sahne alacak.
Kaynak: İHA