Vergi Müfettişleri Kan Bağışında Bulundu

Vergi Müfettişleri Derneği (VMD) Kocaeli İl Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikte Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunuldu.

Vergi Müfettişleri Kan Bağışında Bulundu
Vergi Denetim Kurulu (VDK) Kocaeli Grup Başkanlığı’nın konferans salonunda gerçekleşen etkinlik kapsamında Türk Kızılayı’na 32 ünite kan bağışı yapıldı. VMD Kocaeli İl Temsilcisi Ünal Semerci, "Her altı ayda bir Türk Kızılayı ile ortaklaşa kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. 5’incisini düzenlediğimiz etkinliğimize Vergi Müfettişleri Derneği üyelerimiz ve diğer meslektaşlarımız ile kurum personeli katılım gösterdiler. 32 ünite kan toplandı. Herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Etkinliğe, Vergi Denetim Kurulu Kocaeli Grup Başkanı Mehmet Fatih İslamoğlu, Grup Başkan Yardımcıları; Ömer Gezer ve Hakkı Sarı da katıldı.

VMD Kocaeli İl Temsilcisi Ünal Semerci’ye 21’nci kez kan bağışında bulunduğu için Türk Kızılayı tarafından bronz madalya beratı verildi.

4 binin üzerinde üyesi bulunan Vergi Müfettişleri Derneği’nin Genel Merkezi Ankara’da olup, İstanbul, İzmir ve Adana’da şubeleri ve 25 ilde de temsilcilikleri bulunuyor. Mesleki bir sivil toplum örgütü olup üyeleri vergi müfettişi ve yardımcılarından oluşuyor.
Kaynak: İHA