Taşçı Açıklaması 'Hedeflerimize Birlikte Yürüyoruz'

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, kendisini ziyarete gelen mahalle muhtarlarına teşekkür ederek, “Aynı hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Hedefimiz daha da yaşanılabilir, daha da güzel bir Atakum inşa etmek. Bu hedefe muhtarlarımızla birlikte yürüyoruz” dedi.

Taşçı Açıklaması 'Hedeflerimize Birlikte Yürüyoruz'
Atakum ilçesindeki mahallelerin muhtarları, gerçekleştirilen mütevelli heyeti seçimlerinin ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. Gerçekleştirdikleri çalışmalarda, muhtarların kendilerine büyük destek verdiğini söyleyen Başkan Taşçı, “Daha güzel bir Atakum için verdiğimiz mücadeleye destek olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren, ilçedeki mahalle muhtarları ile sıkı bir iletişim halinde olduklarını söyleyen Taşçı, 56 mahallesi bulunan ilçede gerçekleştirilen başarılı çalışmalarında en büyük desteği muhtarlardan aldığını ifade etti.

İlçenin hızla değişen ve gelişen yapısı, sürekli artan nüfusu ve yaşam kalitesi ile Türkiye’nin örnek yaşam merkezlerinden birisi haline geldiğine dikkat çeken Başkan Taşçı, “Gerek doğal güzellikleri, gerek yaşam koşulları ve gerekse gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile hayata geçirdiğimiz projelerle, ilçemiz ülkemizin göz bebeği haline gelmiştir. Bu çalışmalarda ve projelerde ana belirleyici unsurlardan birisi de muhtarlarımızdır. 56 mahallesi bulunan ilçemizde, hayata geçirdiğimiz her projenin geleceğe bir yatırım olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinçten hareketle de mahalle muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Bu öneli çalışmaları ve projeleri birlikte masaya yatırıyoruz. Muhtarlar bizim gözümüz, kulağımız” diye konuştu.



“Geleceğe yön veriyoruz”

Hizmet eşitliğine önem verdiklerini kaydeden Başkan Taşçı, “Bizim için mahalle ayrımı söz konusu olamaz. Atakum’un her noktasına eşit hizmet ulaştırmak için çalışıyoruz. Muhtarlarımız da bu anlamda bize büyük destek oluyorlar. Mahallelerinin sorunlarına, öncelikli eksikliklerine hakim olan muhtarlarımız, bir çok noktada vatandaşlarımız ve belediyemiz arasında sağlam bir köprü vazifesi görüyor. Hepimizin hedefi, Atakum ilçesini daha da yaşanılabilir bir kent haline getirmek. Belediyemiz, muhtarlarımız ve vatandaşlarımız bu noktada örnek bir birliktelik içerisindedir. Bu birliktelik ile 2017 yılını birbirinden önemli projelerle süsledik. 2018 yılı için de aynı heyecan içerisinde görevimizi yapacağız. Yapılamayanların yapıldığı, hayal olarak görülenlerin gerçeğe dönüştüğü bir dönemi yaşayan Atakum ilçesinde geleceğe yön vermeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen mütevelli heyeti seçimlerini kazanan Yeşilyurt Mahalle Muhtarı Beytullah Taşkın ve Akalan Mahalle Muhtarı Celal Kömpe’yi tebrik eden Başkan Taşçı, kendisini ziyarete gelen muhtarlar ile uzun süre sohbet etti.
Kaynak: İHA