'Sakin Şehir Şavşat'ın Aktif Kadınları' Projesi

Artvin Valiliği ile Şavşat Kadın Derneği arasında "Sakin Şehir Şavşat'ın Aktif Kadınları" Projesi'nin protokol sözleşmesi imzalandı.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Şavşat Kadın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Çelik ile üyelerini makamında kabul etti.

Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk'ün de katıldığı ziyarette, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığının 2017-2 proje teklif çağrısı döneminde kabul edilen "Sakin Şehir Şavşat'ın Aktif Kadınları" Projesi'nin protokol sözleşmesi, Artvin Valiliği ile Şavşat Kadın Derneği arasında imzalandı.

Vali Doğanay, kadınların aile bütçesine katkı sağlayacağına yürekten inandığı projenin, hayırlı olmasını diledi.

Şavşat Kadın Derneği Başkanı Fatma Çelik ise kadınlara yeni iş imkanı ve istihdam sağlanması amacıyla yaptıkları projenin onaylanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçede baskı ve bilgisayarlı dikiş nakış atölyesi oluşturmak amacıyla İçişleri Bakanlığına proje sunduklarını ifade eden Çelik, şunları söyledi:

"Projemiz Şavşat Kaymakamlığı, Şavşat Belediyesi ve Şavşat Kadın Derneği işbirliğiyle hazırlandı. Bu projemizin protokolünü Sayın Valimizin makamında imza töreni ile gerçekleştirdik. Özellikle ev hanımlarımızın aile bütçelerine katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Projemiz başta ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. İlçemizdeki Kadın Yaşam Merkezinde açacağımız kursa bütün kadınları davet ediyorum."

Kaynak: AA