PDR Derneği Üyeleri Vezirköprü'de Buluştu

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik (PDR) Derneği üyeleri, Vezirköprü ilçesinde bir araya geldi.

Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre Altıner, ilçedeki bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, ilçede birçok çalışma yaptıklarını, bu çalışmalarda psikolojik danışmanlık ve rehberlik personelinin önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

İlçeye has bazı durumlar ile ilgili daha çok çalışmalar yapılması gerektiğini belirten Altıner, "Psikolojik danışmanlık ve rehberlik personelinin işbirliği içinde olması önemlidir. Güçlü bir iletişim ağı ve dayanışma içinde bulunan psikolojik danışmanlık ve rehberlik personelini bir arada görmek, beni mutlu etti." diye konuştu.

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Samsun Şube Başkanı Oğuz Özat ise, ilçedeki rehberlik çalışmaları açısından değerlendirme yaparak psikolojik danışmanlık ve rehberlik personeline her zaman destek olduklarını kaydetti.

Programa, Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Arslan, Ondokuzmayıs Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Nursel Topkaya, derneğin Vezirköprü temsilcisi Hümeyra Karaman Ardal ile dernek üyeleri katıldı.

Kaynak: AA