Park Halindeki Otomobillerin Lastiklerinin Çalınması

Adana'da lastiklerini çaldıkları 4 otomobili kütüklerin üzerine bırakıp kaçtıkları ileri sürülen iki şüpheli yakalandı Güvenlik kamerasınca görüntülenen zanlılar tutuklandı.

Park Halindeki Otomobillerin Lastiklerinin Çalınması
Adana'da lastiklerini çaldıkları otomobilleri kütüklerin üzerine bırakıp kaçtıkları iddiasıyla yakalanan iki şüpheli tutuklandı.

Merkez Seyhan ve Çukurova ilçelerinde son 3 günde 4 otomobilin lastikleri çalınması üzerine araç sahipleri durumu polise bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri de olay yerlerindeki iş yeri ve apartmanların güvenlik kamarası görüntülerini incelemeye aldı.

Ekipler, görüntülerden şüphelilerin Çukurova ilçesindeki olay yerine geldikleri otomobilin marka, model ve rengini tespit etti.

Kentte son 3 günde benzer 10 aracın kiralandığı bilgisine ulaşan polis, araç kiralayanlar arasında bir süre önce cezaevinden çıkan Murat A'nın olduğunu belirledi.

Ekipler tarafından yakalanıp ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüpheli, hırsızlık olayını arkadaşı Okan K. ile gerçekleştirdiğini belirtti.

Murat A'nın verdiği bilgiler doğrultusunda zanlı Okan K. de gözaltına alındı. Ayrıca, görüntülerden belirlenen üçüncü şüphelinin yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki kişi tutuklandı.

Polisler, şüphelilerin adreslerinde yaptıkları aramada bulduğu 4 lastiği sahibi İbrahim Yanku'ya teslim etti.

Güvenlik kamerası görüntülerine, şüphelilerin otomobille olay yerine gelip, park halindeki bir araçtan söktükleri lastikleri kendi araçlarının bagajına yükleyip olay yerinden uzaklaşması yansıdı.
Kaynak: AA