Nevvar-Salih İşgören Bursunda Son Gün 15 Aralık

30 Kasım’dan bu yana devam eden Nevvar Salih İşgören Bursunda başvuru süresi yarın mesai bitiminde doluyor.

Nevvar-Salih İşgören Bursunda Son Gün 15 Aralık
Binlerce öğrenciye burs desteği veren hayırsever Nevvar ve Salih İşgören’in adı, 2017-2018 döneminde vereceği burslarla yaşatılmaya devam ediyor. 30 Kasım’dan bu yana Nevvar Salih İşgören Vakfı’nın internet adresinden, dört ayrı kategoride burs ön başvuruları kabul ediliyor. Başvuru için son tarih ise 15 Aralık saat 17.00 olarak belirlendi.

“İzmir’in Nevvar Annesi ve Salih Babası” olarak bilinen hayırsever çiftin adını taşıyan Nevvar-Salih İşgören Vakfı tarafından, yarının sahibi öğrencilere, “Yükseköğrenim”, “Hayırsever adını taşıyan okullar”, “İlkokul-Ortaokul-Lise”, “Şehit ve Gazi Yakını Öğrenciler” kategorilerinde ön başvuru yapma hakkı tanınıyor. 30 Kasım’dan bu yana açık olan burs ön başvuru bölümüne, sitedeki burs bölümü tıklanarak giriliyor. Öğrencilerden ya da onlar adıyla başvuran velilerden, ön başvuru formundaki soruların doğru, eksiksiz ve sonradan belgeleyebilecekleri şekilde yanıtlamaları isteniyor.

Önceki yıl 6 bini aşkın ön başvuru yapılan Nevvar Salih İşgören Eğitim Bursları için, 2017-2018 dönemi başvurularında ise sonuçlar birkaç hafta içerisinde duyurulacak. Bu dönem verilecek burs miktarı, burs coğrafi dağılımı ve tutarı, başvuruların mahiyeti göz önünde tutularak değerlendirilerek vakıf yönetim kurulu tarafından belirlenecek.
Kaynak: İHA