Menderes Belediyesi'nden İZSU'ya 'Yarım İş' Tepkisi

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İZSU) ilçede yaptığı kazıları kapatmayarak ilçede krize neden olduğunu ileri sürdü.

Soylu, yaptığı yazılı açıklamada, İZSU'nun ilçelerinde gerçekleştirdiği çalışmaları tamamlamadığını, yarım bıraktığı iş nedeniyle trafikte aksamalar yaşandığını iddia etti.

Vatandaşların daha fazla mağdur olmaması için yarım bırakılan işleri belediye olarak tamamlamak için harekete geçtiklerini aktaran Soylu, şunları kaydetti:

"İZSU yaptığı çalışmaların ardından kazdığı yolları kapatmayarak Menderes'e ve Menderesli hemşehrilerimize çile çektirmeyi sürdürüyor. Menderesli kardeşlerimizi kimsenin mağdur etme lüksü yoktur. İlçe merkezimizin girişinde, Atatürk Caddesi üzerinde İZSU tarafından yapılan kazı çalışmaları sonrası yine İZSU tarafından kapatılması gereken ama kapatılmayan ve trafikte sıkıntıya yol açan yollarımız ekiplerimizin çalışması sonrası kapatılıyor. Halkımızı mağdur eden uygulamalara karşı her türlü çalışmayı biz yapacağız. Menderes'in her noktasında İZSU'nun kazıp bıraktığı tüm yerleri biz kendi imkanlarımızla kapatacağız."

Kaynak: AA